Redactie & dtp (vormgeving)

Voor bedrijven en organisaties:

Bureau Kirja biedt redactionele ondersteuning, van concept tot drukwerk. Het gehele proces, van het eerste idee tot het uiteindelijke product, kunnen wij coördineren. We verzorgen zelf de redactie en vormgeving van uw boeken en nieuwsbrieven, maar werken daarnaast ook nauw samen met diverse tekstschrijvers, correctoren, vormgevers en drukkers.

U kunt ons inschakelen voor de tekstredactie en vormgeving van boeken, nieuwsbrieven, folders, brochures, advertenties, persberichten, mailings en websites.

Ook als u andere klussen hebt, kunt u natuurlijk met ons overleggen. Mail ons, we maken graag een aanbieding op maat.

__________________________________________

Voor particulieren:

U hebt een boek geschreven en wilt graag dat het nagekeken wordt door een professional? Bureau Kirja zet graag voor u de puntjes op de i. Vooraf bespreken we wát we gaan corrigeren en wat de planning is. U ontvangt een proef van de gecorrigeerde tekst in Word waarin u kunt zien welke verbeteringen we hebben aangebracht.

Voor tekstredactie hanteren we een uurtarief. Wilt u uw gehele boekproject in handen geven van Bureau Kirja, kijk dan bij de pakketprijzen voor een aangepaste prijs voor het corrigeren van teksten tot 50.000 woorden.

Als u bij Bureau Kirja uw boek uitgeeft, zullen wij altijd een omslagontwerp op maat maken. U kunt daarvoor zelf een foto of illustratie aanleveren. Als u zelf al een idee hebt, zullen we daarvan uitgaan bij het ontwerp. Uiteraard ontvangt u een (digitale) proefdruk. Correcties kunnen dan nog worden doorgegeven.

Lees ook wat wij belangrijk vinden.

__________________________________________